Bas-kappers
11 feb
2021

Je horosoop-voorspellingen voor komende maand!

Category:EntertainmentTag: , :

oktober

Beste Ram, er staan je grote veranderingen op carrièregebied te wachten. De cyclus die je deze maand binnengaat, duurt maar liefst dertig jaar! In deze periode kunnen er dingen op je pad komen waar je al heel hard op hebt gehoopt en voor gewerkt.

Verwelkom alle veranderingen. In het begin is het misschien even aanpassen, maar tegen december voel je je weer helemaal in je element met je nieuwe taken.

Nu Mercurius retrograde is, is het een goed moment om te praten over vertrouwen en intimiteit met je partner. Er kan veel heling en verdieping van je relatie plaatsvinden.

Heb je onenigheid over geld met een broer of zus, laat het dan los. Jullie relatie is belangrijker.

Beste Stier, nu Saturnus en Pluto direct keren, is het een goed moment om je weer toe te leggen op je spirituele beoefeningen.
Zelfs als je het gevoel hebt dat er “niets gebeurt” wanneer je mediteert, bidt of yoga beoefent, heb dan toch vertrouwen dat er langzaam maar zeker diepgaande veranderingen plaatsvinden! Over een paar maanden staan je grote doorbraken te wachten die voor jou het bewijs zijn dat je vooruitgang boekte, zelfs als het vaak niet zo voelde.
Als je een partner hebt, zorg dan dat je een paar goede gesprekken hebt om de lucht te klaren. Dan kunnen jullie samen weer de volgende fase van jullie zielsreis samen inplannen.

Beste Tweelingen, er kunnen nieuwe kanalen van overvloed openen nu Jupiter direct keert! Mediteer daarom op affirmaties voor meer overvloed. Je bent het ook waard om te ontvangen!
Je kunt deze maand ook een relatie aantrekken met iemand die dezelfde waarden heeft als jij. Je merkt dat intieme connecties je steeds beter afgaan.
Misschien is het een goed moment om even weer hobby’s of activiteiten te proberen waar je de afgelopen jaren weinig meer mee bezig bent geweest. Ook kunnen er oude vrienden terugkeren in je leven, die net zo spiritueel en creatief zijn (of zijn geworden!) als jij
Geniet van dit proces, want je verdient het!

Hier lees je ook de eigenschappen-horoscoop voor de Tweelingen

Lees meer op Horoscoop Hoekje

https://www.horoscoop-hoekje.nl

Archief