Bas-Kappers
Image default
Entertainment

Je horosoop-voorspellingen voor komende maand!

Horoscoop voor het sterrenbeeld Ram

Vandaag voel je je geïnspireerd om je financiën onder de loep te nemen. Zelfs als je een budget normaal gesproken niet je favoriete klusje zijn, merk je vandaag dat het je soepel afgaat. Je hoeft ook niet alles in één keer te doen, maar focus gewoon op wat je wel kunt doen. Heb je ook wel eens nagedacht over hoe je opvattingen over financiën en overvloed je misschien beperken? Soms krijgen we dingen uit onze jeugd mee, bijvoorbeeld van onze ouders of de maatschappij in het algemeen, die eigenlijk niet kloppen, of niet hoeven te kloppen…Wat kun je loslaten zodat er meer ruimte in je systeem is voor overloed?

Horoscoop voor het sterrenbeeld Stier

Je vindt het leuker om te geven dan te ontvangen. Het liefst wil je alles met iedereen delen, en gelukkig barst je vandaag van de energie, dus je bent in een extra gulle bui! Je bent niet alleen vrijgevig met spullen en geld, maar vooral ook je aandacht. Je hebt sterke schouders waar iedereen op mag komen uithuilen. Vandaag voel je je ook geïnspireerd om je nieuwe spirituele inzichten met anderen te delen. Dit zal jullie band versterken.

Wel kan een van je vrienden een beetje tegen je grenzen aanduwen vandaag. Gul zijn is goed, maar je wil natuurlijk geen misbruik van je laten maken. Gezonde grenzen en wat assertiviteit doen wonderen.

Horoscoop voor het sterrenbeeld Tweelingen

Je bent dol op wedstrijdjes en concurreren, ook op je werk. Dat maakt de boel natuurlijk hartstikke spannend en brengt wat leven in de brouwerij, maar je collega’s kunnen het niet altijd waarderen. Maar dat betekent niet dat je jezelf in moet houden om anderen te behagen. Je hoeft jouw eigen licht niet te dimmen omdat het te fel is voor hun ogen.

Ook op financieel gebied zit je lekker in je vel vandaag en kun je spontane ingevingen krijgen om je budget of financiën te verbeteren.

Horoscoop voor het sterrenbeeld Kreeft

Je voelt en beleeft je emoties ontzettend diep, maar soms ga je zo op je eigen gevoelens dat je bijna vergeet dat je vrienden menselijk zijn en fouten maken, soms met de beste bedoelingen.

Je bent een filosofische stemming vandaag en wil je inzichten graag gebruiken om andere mensen te helpen. Maar zorg ervoor dat je eigen behoeften op de eerste plaats komen, want je hebt de neiging jezelf teveel op te offeren voor anderen.

Horoscoop voor het sterrenbeeld Leeuw

Vandaag is de kans groot dat iemand wat druk op je zal zetten. Je wil wel helpen, maar je intuïtie zegt je dat er iets niet klopt. En jouw intuïtie is altijd heel scherp, dus eigenlijk weet je dan wel dat er echt iets aan de hand is. Zie het als een mogelijkheid om uit te testen wat jullie relatie precies is en of er misschien teveel ongelijkwaardigheid is.

Horoscoop voor het sterrenbeeld Maagd

Vandaag voel je je geïnspireerd om anderen te helpen. Sowieso is jouw teken heel behulpzaam ingesteld, maar nu voel je het extra sterk en diep. Omdat je zo overtuigd bent, kun je vandaag ook makkelijk inspireren om hetzelfde te doen.

Horoscoop voor het sterrenbeeld Weegschaal

Vandaag is geen goede dag om een contract te tekenen of een andere financiële verplichtingen aan te gaan. Probeer dat nog een paar dagen uit te stellen, want dan staan de sterren gunstiger. Nu is de kans groot dat er addertjes onder het gras zitten die je pas zult opmerken wanneer het al te laat is.

Ook knaagt er iets dat iemand in je omgeving misschien niet oprecht is. Probeer te achterhalen wat mensen achter je rug om zeggen en laat mensen die niet positief over je denken of praten gewoon los. Het is de confrontatie niet eens waard.

Horoscoop voor het sterrenbeeld Schorpioen

Je intuïtie staat op scherp vandaag en je merkt dat je vooral goed kunt inschatten hoe je relaties momenteel in elkaar zitten en hoe jullie toekomst zal zijn. Als je iemand wil begrijpen, ga dan een goed gesprek aan over hoe hij of zij in het verleden op bepaalde situaties heeft gereageerd. Je zult dan merken of diegene de lessen goed heeft geleerd en hoe een soortgelijke situatie met jou zou uitpakken.

Horoscoop voor het sterrenbeeld Boogschutter

Vandaag is het belangrijk dat je even wat meer aan een ander denkt dan aan jezelf. Of het nu een partner is of een goede kennis, iemand heeft je hard nodig. Dit is moeilijk, want je hebt het erg druk. Maar probeer er toch tijd voor vrij te maken en je zult daarvoor beloond worden. Diegene zal heel dankbaar zijn en jullie band zal er een stuk sterker door geworden.

Horoscoop voor het sterrenbeeld Steenbok

Vandaag is een goede dag om even pas op de plaats te maken en je prioriteiten orde te stellen. Als je bezig bent met vakantie te boeken of er even tussenuit te gaan, dan is vandaag een goede dag om de knoop door te hakken en je reserveringen te maken. Je bent een harde werker, maar je bent nogal geneigd om altijd maar door te gaan. Een uitje zal je niet alleen wat ontspanning en afwisseling bieden, maar je ook nieuwe energie geven om je doelen te bereiken. Gun het jezelf!

Horoscoop voor het sterrenbeeld Waterman

Vandaag is geen dag om op alle slakken zout te leggen. Probeer problemen en obstakels vandaag gewoon even van je af te laten glijden. Je zit niet helemaal lekker in je vel. Het is prima om dan gewoon eventjes de makkelijke weg te kiezen. Dat betekent niet dat je zwak bent. Je hebt dit gewoon nodig om weer de oude te worden.

Als je al een poosje overweegt om iets te kopen, dat is vandaag een gunstige dag om de knoop door te hakken. Zelfs als het een beetje duur is, is het oké om het jezelf gewoon te gunnen zolang het maar in je budget past.

Horoscoop voor het sterrenbeeld Vissen

Als je je niet lekker in je vel voelt, wees dan niet bang om veranderingen aan te brengen of je gedachten veranderen over bepaalde filosofische kwesties. Je kunt niet altijd alle informatie hebben, en het is oké om je mening bij te stellen als je nieuwe informatie krijgt of gewoon merkt dat een bepaald pad niet voor jou werkt. Je hoeft niet vast te zitten aan je keuzes. Transformatie en vernieuwing zijn nu eenmaal nodig om je hart en geest open te houden.

 

Lees meer over je horoscoop of sterrenbeeld. Lees ook je horoscoop vandaag of maandhoroscoop.

https://www.horoscoop-luna.nl

Gerelateerde artikelen

Waterpijp roken in Amsterdam