Bas-Kappers
Image default
Vakantie

Huur nu uw vakantiehuisje bij vakantiepark Sollasi in Noordwijk aan Zee

Een huisje huren in Noordwijk kan bij het prachtig gelegen vakantiepark Sollasi. Het park is opgezet met ruime vakantiehuisjes en studio’s die stuk voor stuk mooi, compleet en comfortabel ingericht zijn. Grenzend aan vakantiepark Sollasi vindt u het grote Oosterduinse meer. Dit meer biedt de mogelijkheid om heerlijk te zonnen, een balletje te trappen, een prachtige wandeling met uw hond te maken, waterpret te hebben en een hapje te eten of te borrelen.

Rondom het vakantiepark liggen bossen en duinen, achter de duinen is het strand Langevelderslag te vinden. Een stukje verder komt u de eerste bollenvelden tegen. Wanneer u in het voorjaar in dit gebied op vakantie gaat is het absoluut de moeite waard om een bollenroute door de Bollenstreek te rijden. Adembenemend mooie bollenvelden komt u tegen, die ook nog eens heerlijk geuren.

Uitjes maken? De keuze is reuze

De omgeving leent zich voor tal van uitjes. Heeft u jonge kinderen? Geniet dan van de grootste speeltuin van Europa de Linnaeushof, spectaculaire attracties in Duinrell en Drievliet, de wondere onderwaterwereld in Sea Life of klimmen en klauteren bij indoorspeeltuin Kidszoo.

De musea Corpus, Madurodam, Naturalis, Space Expo en het Archeon zijn ook zeker een bezoekje waard en liggen allemaal in de buurt van vakantiepark Sollasi.

Amsterdam, Leiden, Den Haag en Haarlem zijn prachtige oude steden die u kunt bezoeken. Ook de kleine dorpjes in de directe omgeving zoals Hillegom, Lisse, Noordwijkerhout en Noordwijk zijn erg gezellig en hebben een leuke dorpskern.

Prachtige camping Le Parage

Wilt u weten welke campings in Noordwijk er allemaal te vinden zijn? Wij hebben een hele leuke camping voor u, camping Le Parage. Deze camping heeft de naam Le Parage niet voor niks, dit betekent namelijk ‘de streek achter de duinen’. En dat is deze camping ook letterlijk, de camping grenst namelijk aan het natuurgebied Hollands Duin. De camping is opgezet met zo’n 20 campingplaatsen, lekker kleinschalig dus. Als u van uw rust wilt genieten bent u hier zeker aan het goede adres!

https://www.sollasi.nl/