Bas-Kappers
Image default
Vakantie

Boek een motorvakantie naar schotland

Heb jij al gehoord van een super motorvakantie naar schotland? Schotland kent de uitstekende omgeving voor een motorakantie. Ben jij uitgekeken op de nederlandse omgeving om in te rijden? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en omgeving? Dan is de motorvakantie naar schotland perfect voor jou. Schotland staat bekend als een van de mooiste plekken om motor te rijden. Met de prachtige heuvels en overweldigende natuur ga je helemaal op in de omgeving tijdens het rijden. Het feit dat Schotland heel veel prachtige rustige en afgelegen asvalt wegen kent maakt het rijden op de motor ideaal. De motorvakantie naar Schotland is een hele mooie gelegenheid om met een groep motorvrienden redelijk dicht bij nedeland in een totaal andere omgeving te rijden

Schotland en haar cultuur

Met het motorrijden in schotland krijg je niet alleen wat mee van de prachtige schotse cultuur. Je zult ongetwijfeld meer mijkrijgen. Schotland ligt dan wel dicht bij nederland maar je zult verrast worden door de verschillen in cultuur. Schrik niet als je in een lunchtent zit en ineens doedelzakken zult horen. Ook zal je merken dat de taal niet het gewone engels is wat je al kent.

Accommodatie in schotland

Bij een langer verblijf in schotland is het natuurlijk belangrijk dat je op fijne plekken kan slapen. Met een motorvakantie naar schotland ben je verzekerd van goede slaapplekken met heerlijk eten. Niet alleen het eten zal je verassen. Want ook de whisky is om te genieten. Na een dag lang indrukken krijgen van het prachtige land is er toch niets beters dan met je vrienden genieten en bijpraten met een Schotse whisky er bij? Whisky is één van de grootste exportproducten van schotland dus dat zit helemaal goed. Met het boeken van een motorvakantie naar schotland sta je garant voor een week vol met afgelegen valleien en schilderachtige dorpjes.