Bas-Kappers
Image default
Dienstverlening

Huisnummers en naamborden in de meest uiteenlopende stijlen

Retrostijl emaille huisnummers in allerlei kleurencombinaties, die koopt u natuurlijk bij Naambordkopen.nl. Deze webwinkel heeft maar liefst 6 van dit soort unieke huisnummerbordjes in de aanbieding. Ze passen bij klassieke woningen. Tegelijkertijd misstaan ze niet naast de voordeur van een nieuwbouwhuis. De plaatjes verschillen onderling qua maat, tint en lettertype. Een bord dat veel verkocht wordt, is het design emaille huisnummerbord van 20 bij 15 cm in de stijl van de Amsterdamse School. De plaat is zwart, de cijfers zijn oranje. Woont u op een huisnummer met een toevoeging als A, B of BIS? Daar is genoeg plek voor op dit huisnummerbord. Ook populair is het Art-Deco-model. U weet wel, de stijlbeweging van 1920 tot 1939 die terug te zien was in beeldende kunst, decoratieve kunst, toegepaste kunst, architectuur en mode alsmede in het grafische, industriële en interieurontwerp. Kenmerkend is het eclecticisme: het combineren / versmelten van stromingen in één nieuwe stijl. Het Art-Deco huisnummerplaatje van Naambordkopen.nl heeft de volgende maten 15 x 14 cm. Het witte huisnummer steekt mooi af tegen het klassiek rode bord.

Voordelen van een messing naambord

Wat zijn de voordelen van een messing naambord vraagt u zich wellicht af? Wij vertellen het u!

–        Een messing naamplaat is hard, het zal niet snel beschadigen.
–        Messing is een materiaal dat tegen alle weersomstandigheden bestand is, het roest niet.
–        Messing is onderhoudsvrij. Af en toe met een doekje vuil en vocht van het bord afvegen, meer is niet nodig
–        Een bordje van messing is goed betaalbaar.
–        Een messing naamplaatje ziet er chique uit.

Een aantal van de gegoten messing naamborden is tevens verkrijgbaar als bronzen model. Deze legering van koper en tin is namelijk ook heel geschikt om naamplaten van te maken.

We wijzen u erop dat u bij Naambordkopen.nl ook terecht kunt voor andere dan de hier beschreven huisnummerborden en naamplaten. Denkt u bijvoorbeeld aan bordjes van glas, leisteen, RVS, hout, marmer, perspex en kunststof. Uitgebreide beschrijvingen en foto’s staan op www. naambordkopen.nl.

 

https://naambordkopen.nl/