Bas-Kappers
Image default
Aanbiedingen

Deze drie uitjes zijn ideaal voor een herfstige middag

Heb jij een keer niets te doen op een zaterdagmiddag? Dan zijn er genoeg leuke dingen die jij kunt doen op een herfstige dag. Laat het slechte weer je niet tegen houden. Want in deze blog vertellen we drie leuke activiteiten die jij kunt ondernemen, ook al is het weer wat minder!

 

Ga een weekendje weg

In oktober vallen we allemaal een beetje in een dipje. De zon maakt niet meer zoveel zonuren, het wordt kouder, miezerig en de kachel moet weer aan. De bladeren vallen van de bomen en het regenpak mag vaker aan dan uit. Ideaal om eens een weekendje met je naasten weg te gaan. Bekijk eens welke mooie campings of parken er in jouw omgeving liggen en trek er op uit! Een strandwandeling met koud weer is het ideale recept voor een frisse neus. Een boswandeling met al die prachtige kleuren zal je ongetwijfeld goed doen. Zo leer je de omgeving veel beter kennen en ontdek je niet eerder opgemerkte pareltjes.

 

Bezoek eens een voetbalwedstrijd

Wat ook een leuk idee is, is het bezoeken van een voetbalwedstrijd. Vooral in oktober, wanneer het weer wat kouder is, brengt dat vaak extra spektakel. Een glad veld, stadionlampen aan en met z’n allen met een dikke jas op de tribune brengt vaak extra sfeer. Maar denk ook aan de omstandigheden er om heen. Warm jezelf op met een heerlijke hamburger of braadworst en verwen jezelf met een heerlijk drankje. Als de wedstrijd daarnaast ook nog goed is en jouw favoriete team wint in de laatste minuten, heb je helemaal een onvergetelijke middag!

 

Ontdek een andere sport

Misschien beoefen je iedere week dezelfde sport, en dat is helemaal prima. Maar het is ook leuk om nieuwe sporten te ontdekken! Wat te denken van een zaalsport, waarbij je altijd kunt sporten, ongeacht het weer. Of ga eens naar de sportschool om de hoek, om te kijken of dat bij je past. Wellicht is padel wel helemaal iets voor jou! Wanneer je het niet probeert, weet je het ook niet. Maar je zal ongetwijfeld een leuke middag met jouw vrienden of familie hebben!

 

Op zoek naar sportartikelen?

Ben je op zoek naar een website met veel sportartikelen? Bekijk dan eens de website van SKOR. SKOR biedt ontzettend veel sportartikelen aan. Ze hebben van alles in het assortiment, zoals ballen, doelen, accessoires, ballenkar voor voetbal, shirts etc. Bekijk snel de website voor het complete aanbod!

https://skor.nl/