Bas-Kappers
Image default
Beauty en verzorging

Acne? Raadpleeg een acne behandeling in Hoofddorp

We kennen het allemaal wel, je zit in de puberteit en vervolgens ontstaan er puistjes. Dit hoort uiteraard gewoon bij de leeftijd, maar in sommige gevallen zijn het geen onschuldige puistjes meer, maar ontstaat er acne. Acne is een zeer vervelende huidaandoening waar je in de meeste gevallen ook vrij weinig aan kan doen. Gelukkig is kan een verschillende acne behandeling in Hoofddorp u een uitkomst bieden.

Hoe ontstaat acne? 

Zoals ik al aangaf is acne een zeer vervelende huidaandoening. Acne ontstaat door ontstoken of verstopte talgklieren. De talgklieren kunnen een overtollige hoeveelheid talg gaan produceren waardoor er een wit bultje kan ontstaan, als er een rood puistje ontstaat betekent dat dat de talgklier ontstoken is. Als men aan de bultjes of puistjes gaat krabben kan dit lijden tot littekens. In de meeste gevallen ontstaat acne door hormonen, maar bepaalde voedingsmiddelen en stress kunnen acne verergeren. De acne behandeling in Hoofddorp zal er voor zorgen dat uw acne zal afnemen. Er zijn diverse acne behandelingen in Hoofddorp, zoals peeling, littekenbehandeling en laserbehandelingen.

Onzekerheid 

Veel mensen worden heel onzeker en treurig van acne en dat is ook begrijpelijk, omdat acne zich meestal op zichtbare plekken bevindt. Het is daarom zeer aan te raden om eens te kijken naar een acne behandeling in Hoofddorp. De behandelingen zorgen ervoor dat u beter in uw vel zal zitten en minder onzeker zal zijn, acne overkomt je namelijk en is gewoon zeer vervelend.  Wanneer u een afspraak heeft gemaakt wordt er behandelingsplan opgesteld, dit is uiteraard afhankelijk van uw huidige situatie. Er zijn namelijk verschillende stadia waarin u acne zich kan bevinden, ontstekingen, onzuiverheden, littekens etc. De medewerkers kunnen u perfect helpen bij uw acne behandeling in Hoofddorp. Als de behandeling is voldaan is de taak aan u om thuis uw huid ook goed te verzorgen, doormiddel van diverse huidproducten.