Bas-Kappers
Image default
Woning en Tuin

4 ideeën voor het kerstpakket

Het duurt nog enkele weken, maar de meeste ondernemers zijn ondertussen al druk bezig met het uitzoeken of samenstellen van een kerstpakket. Het is lastig om elk jaar weer iets origineels voor je personeel te bedenken. Dat is dan waarschijnlijk ook wel de reden dat de meeste pakketten al zijn samengesteld. Toch is het leuk om zelf iets origineels in het kerstpakket te doen of als cadeau naast het kerstpakket te geven. In dit blog geven we je 4 ideeën voor bij het kerstpakket.

Vogelhuisjes en insectenhuisjes

Helemaal de trend zijn artikelen die gericht zijn op de natuur. Dus verras je personeel dit jaar eens met een vogelhuisje! Denk er goed over na wat je precies gaat geven. Een nestkastje is leuk, maar kan je personeel nu nog niet gebruiken. Die zijn namelijk geschikt voor het voorjaar. Een voederhuisje is wel een perfect cadeau voor de winter. Een egelhuisje of insectenhuisje is trouwens ook erg leuk. Ook al zullen de meeste egels ondertussen al in winterslaap zijn en de insecten komen ook pas in het voorjaar weer tevoorschijn.

Pizzarette

Denk jij bij kerst ook direct aan eten? Je bent niet de enige hoor. Jouw personeel snakt ook naar een lekker hapje! Daarom is een pizzarette het cadeau voor kerst! Een perfect relatiebgeschenk! Ze zijn verkrijgbaar voor 4 en 6 personen. Dus gun jij je medewerker een leuke avond met vrienden? Kies dan voor de pizzaretta.

Een lekker geurtje

Dit blijft ook bij velen favoriet. Een geurtje! Man of vrouw, iedereen houdt er van. Misschien lastig om een geurtje uit te zoeken voor je personeeel? Kies dan voor een cadeaubon van de Douglas of ICI Paris en laat je mensen zelf hun parfum uitzoeken.

Een vega pakket

Vega is in! En nog gezond ook. Laat je personeel kennismaken met vega en creëer voor hen een lekker pakket met vega producten!

 

Hopelijk heb je iets aan onze tips! Zelf nog leuke tips voor kerstpakketten? Schrijf ze erbij in de comments!