Bas-Kappers
Image default
Aanbiedingen

3x must-have producten als je een bakkerij opent

Jaar na jaar gaat je wekker om 07:00 voor je kantoorbaan, maar sinds een tijdje bekruipt je een gevoel dat dat toch niet het leven is waar je je écht prettig bij voelt. Handig als je bent met je handen, lijkt het je best leuk om een bakkerij te openen. Ogenschijnlijk lijkt dit een eenvoudige klus, maar als je je eenmaal verdiept hebt in de vergunningen en regelgevingen, kom je er al gauw achter dat er meer bij komt kijken dan je verwachtte. Om je een eindje op weg te helpen, behandelen we in dit blog een aantal producten die naast alle kilo’s meel handig zijn om aan te schaffen voordat je begint.

 

Trekkoordzakjes

 

Selfservice is een begrip dat onlosmakelijk verbonden is met de maatschappij waar we momenteel in leven. Er is dus een kans dat dit begrip ook een wezenlijk onderdeel zal vormen in jouw bakkerij. Klanten kunnen dan ongegeneerd een tang pakken en hun favoriete broodjes overhevelen van bak naar zak. Maar daarvoor dien je wel trekkoordzakjes hebben. Dit soort zakjes zijn erg eenvoudig in gebruik, want je kunt ze gemakkelijk openen en dichtdoen. Ideaal voor tijdens een picknick of als je honger begint op te spelen tijdens de wandeling. 

Verzendlabels

 

Als je bakkerij straks ‘up and running’ is, zul je niet ontkomen aan de nodige retouren. Het kan zijn dat overschotten van brood verstuurd worden naar de Voedselbank of bedrijven die zich hebben aangesloten bij ‘Too Good To Go’. Daarnaast is het ook denkbaar dat er verkeerde leveringen zijn binnengekomen. Verzendlabels zijn op dat moment wel handig om in je bezit te hebben, zodat de koeriers weten waar alles heen moet. 

 

Etiketten labels 

 

In Nederland ziet de Voedsel- en Warenautoriteit streng toe op coderingen, aangezien de kans bestaat dat men anders ziek wordt. Om je vriezer overzichtelijk te houden, is het aan te bevelen om etiketten labels tot je beschikking te hebben. Etiketten labels stellen je in staat om je opslag overzichtelijk te houden, waardoor kans op bederf drastisch zal afnemen. Ben je op zoek naar een partij waar je dit alles voordelig kunt aanschouwen? Breng dan een bezoekje aan Blok Packaging. Deze webshop is dé specialist in alles wat te maken heeft met verpakkingsmateriaal. 

 

https://www.bas-kappers.nl/