Bas-Kappers
Image default
Muziek

Wil je beter worden in zingen?

De beste Zangles Wageningen  geeft zanglessen voor jong en oud. Ik heb jou de beste versie van jezelf te worden. Wij vinden het zonder dat mensen met veel talent deze niet verder ontwikkelen en hier niks mee doen. Wij zorgen ervoor dat je alles uit je stem haalt, en deze zo goed leert gebruiken. En maken hierbij gebruik van de juiste tactieken en kennis, en in onze studio kun je ongestoord laten horen wat je kan. Onze studio is geïsoleerd en heeft een airco voor de warme dagen. Daarnaast kun je bij ons prive lessen krijgen, om zo nog meer te leren. 

Stemproblemen en advies

Probleem met de stem zijn natuurlijk nooit fijn en kunnen meerdere oorzaken hebben. Hard schreeuwen tijdens een feestje, kunnen ervoor zorgen dat je stem weg is de dag ernaar. Wist je dat dit erg slecht is en er voor kan zorgen dat je blijvende schade oploopt. Wij leren je daarom ook je stem zo te beheren dat dit niet meer gebeurd. Naast het feit dat roken erg slecht is voor de gezondheid, is op het op langer termijn ook slecht voor de stem. Zo zie je vaak bij ouderen dat ze een erg zware stem hebben, en dit is iets wat niet te behandelen is. Dit is blijvende schade die jouw zangcarrière kan beëindigen, daarnaast is het ook nog is een dure hobby.

Behandeling en training voor thuis 

Wij kijken altijd is naar wat voor stem je hebt, er zijn veel mensen die hun stem op de verkeerde manier gebruiken. Daarnaast kijken we wat voor stem je hebt en in hoe ver we instaat zijn deze nog te verbeteren. We geven je trainingen mee voor thuis, dit zij met name ademhalingstechnieken die ervoor moeten zorgen dat je nog meer uit je stem haalt. Daarnaast krijg je ook tips mee om je keel gesmeerd meet te houden. Dit doe je door regelmatig een kopje thee met honing te drinken.