Bas-Kappers
Image default
Dienstverlening

Verlies geen tijd meer, ga speeddaten met Search4Love!

Wil jij heel graag liefde voelen, geven en ontvangen? Heb je alleen nog geen partner waar jij dit mee kan delen en vind je de zoektocht naar een fijne partner maar wat lastig? Woon je in de hoofdstad van ons land en heb je geen idee waar jij jouw perfecte match tegen het lijf zou kunnen lopen? Wij, van Search4Love kunnen je helpen bij het vinden van een goede match! Hoe? Ga via ons speeddaten in Amsterdam!

Wat houdt een avondje speeddaten precies in?

Heb je nog nooit van speeddaten gehoord? We zullen je uitleggen wat het precies inhoud. Met speeddaten ontmoet je op een avond meerdere singles, die allemaal op zoek zijn naar de liefde. Tijdens onze speeddate avonden kan je tot wel 15 andere singles ontmoeten. Om te voorkomen dat je met sommige mensen misschien geen babbeltje kan maken ga je met iedere andere single op date. De ene helft van de singles zit op een vast plekje aan een tafeltje, de andere helft van de singles schuift na elke date een plekje door. Zo zorgen we ervoor dat je met elke single een gesprek kan voeren. Elke date heeft een duur van 4 minuten. Dat is niet zo heel erg lang, maar lang genoeg om te merken of je degene tegenover je wel of niet interessant vindt. Na elke date van 4 minuten vink je op je speeddate kaart (die je van te voren van ons hebt gekregen) aan wat je ervan vond. Vond je deze date leuk? Dan vink je als antwoord ‘ja’ aan op de kaart. Was de date prima maar ben je niet verder geïnteresseerd? Dan vink je als antwoord ‘nee’ aan op de kaart.

Aan het einde van de avond lever je je ingevulde speeddate kaart in bij de host of hostess van de avond. We gaan voor je bekijken of je de avond kan afsluiten met 1 of meerdere matches. Hebben jullie allebei bij elkaar ‘ja’ aangevinkt? Leuk, dan zijn jullie een match! Je regelt vervolgens samen met je match of jullie elkaar nog eens willen ontmoeten.

Vrijblijvend en tot niks verplicht

Een speeddate avond is helemaal vrijblijvend. Is er deze avond een match uitgekomen? Je bent uiteraard niet verplicht om nog iets te doen met deze match. Naast speeddaten in Amsterdam kan je ook speeddaten in Utrecht, Breda, Deventer en vele andere steden.

Onze avonden zijn lekker laagdrempelig, iedereen kan meedoen! We hebben verschillende leeftijdscategorieën en organiseren ook avonden voor homo’s en lesbiennes.

 

https://www.search4love.nl/