Bas-Kappers
Image default
Onderwijs

Professionele taaltrainingen voor bedrijven

Binnen een internationaal bedrijf is het soms noodzakelijk dat medewerkers kennis hebben van een andere taal. Of het nu gaat om helpdesk medewerkers of leidinggevenden, bij The Square Mile bieden we een passende taaltraining. Al jarenlang verzorgen wij taaltrainingen voor bedrijven in diverse branches. Onze trainers komen meestal bij u langs om incompany de training geven. Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid om uw cursus online te volgen. Dit is momenteel een effectieve manier van trainen en het heeft als voordeel dat u de lessen kunt volgen wanneer het u uitkomt.

Taalinstituut The Square Mile

Bij The Square Mile kunt u terecht voor cursussen in veel verschillende talen. We werken met professionele trainers die lesgeven in hun eigen moedertaal. Vaak hebben zij ervaring in een specifieke branche, waardoor ze kennis hebben van jargon. Onze trainingen kunnen worden gevolgd in een groep of individueel. U krijgt een vaste trainer die uw voortgang in het oog houdt. Loopt u vast met leren, dan biedt uw trainer een passende oplossing. Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat u de gewenste resultaten behaalt, zowel op korte als op lange termijn.

Effectieve training op maat

De kracht van ons taalinstituut zit hem in onze trainingen op maat. Elk bedrijf is anders en het is afhankelijk van uw functie welke taalkennis u nodig heeft. Daarom zijn onze trainingen afgestemd op uw branche en functie, maar wordt ook rekening gehouden met uw huidige taalniveau en specifieke leerdoelen. Geen standaard lespakket dus, maar een passende training waar u daadwerkelijk iets aan heeft. Op onze website kunt u zien voor welke branches en talen wij trainingen bieden. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u.