Bas-Kappers
Image default
Marketing

Onhandelbaar haar en een droge huid? Een elektrische boiler met anti- kalk functie lost het op!

Onhandelbaar haar en een droge huid? 
Een elektrische boiler met anti- kalk functie lost het op! 

Zeepresten lossen in hard water niet goed op en slaan samen met mineralen uit hard water neer. Deze zeepresten kunnen je huid irriteren je drogen je haren uit. Een droge huid of eczeem is het gevolg en voor de meeste mensen is dat nogal vervelend.
Het verschilt natuurlijk per provincie, maar over het algemeen kun je wel stellen dat iedereen in meer of midere mate wel te maken heeft met (te) hard water.
Met de tijd zal dit de beschermingslaag van je huid aantasten, waardoor je meer vocht verliest en waardoor je huid droog en ruw aan gaat voelen.
Maar ook je kranen, de theepot, de badrand en de buizen van je afwasmachine hebben last van hard water.

 

Je kunt ook proberen het waterleidingbedrijf te contacteren, maar de kans is vrij groot dat deze instantie niet erg gevoelig is voor je motief dat je haar zo slecht zit en je huid zo enorm droog is geworden van het harde water wat er bij jou uit de kraan komt.
Dus zal je het toch iets anders aan moeten pakken. 
 

 

De oplossing is eenvoudiger dan je denkt!

We stappen met z’n allen over niet al te lange tijd toch over op elektrisch aangedreven apparatuur, dus als je bijvoorbeeld toch een nieuwe boiler nodig hebt, kun je het beste kiezen voor een elektrische variant. Deze zijn nu ook verkrijgbaar met een anti- kalk functie, en zie daar; dé oplossing voor jouw harde water.

Een elektrische boiler met anti- kalk functie is wel de meest eenvoudige oplossing in de strijd tegen hard water. Deze functie is zorgt tevens voor het behoudt van je boiler, de boiler kan zijn werk beter blijven doen daar er geen kalk op de elementen kan komen. Zo bespaar je ook meteen op de onderhoudskosten van je boiler. Je hebt minder zeep nodig en al die veel te dure cremes kun je ook weer achterwege laten.

 

 

Maar, hoe werkt dat, een boiler met een anti- kalk functie

Een anti- kalk boiler heeft verwarmingselementen met een droge weerstand, wat betekent dat de elementen niet direct in contact komen met het water in de boiler, hierdoor kunnen de elementen dus ook niet aangetast kunnen worden door het kalk wat zich in het water bevind.
De elementen hoeven zo niet meer vervangen of schoongemaakt te worden! Iets wat bij andere boilers om de 2 jaar echt moet gebeuren.

Op de website van elektrischeboiler.eu verkopen ze deze boilers.
Zeer scherp geprijst en ook nog eens van ontzettend goede kwaliteit. Degelijk zelfs. 

 

 

De nieuwste DAT Aparici Eficiente Plus.

De elektrische boilers van DAT hebben niet 1 grote, maar twee kleinere tanks, super slim, want dit zorgt voor minder warmte verlies en een korte opwarm tijd. Plus, er is door dit systeem minder inmenging met het koude water. De DAT Eficiente boiler is bovenmatig goed geïssoleerd waardoor de warmte super lang vastgehouden wordt. De boiler is door deze snufjes ontzettend energiezuinig geworden, waardoor deze boilers een energielabel B hebben gekregen.

Ook voor andere elektrisch aangedreven apparaten waaronder; elektrische kachels, zonneboilersets, doorstrooomapparaten, elektrische cv’s, combi cv’s en anti- kalk magneten kan je op de overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu terecht.  

 

Kijk eens op de website of ga langs bij de showroom/afhaaldepot van elektrischeboiler.eu en laat je adviseren door de vriendelijke vakmensen ter plaatse.

https://elektrischeboiler.eu/