Bas-Kappers
Image default
Dienstverlening

Lekkend dak? Bel direct de Dakmakers!

U moet er toch niet aan denken dat u een dak boven uw hoofd heeft dat lek is. Maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een dak beschadigd raakt, met als gevolg een heuse lekkage aan het dak. Is dit ongemak u overkomen? Wacht niet langer en bel de Dakmakers.

Met de Dakmakers haalt u volledig gecertificeerde technici in huis. De schade aan uw dak wordt opgenomen, de benodigde dakreparatie wordt met u besproken en vervolgens wordt de schade aan uw dak hersteld. Heeft u te maken met een onverwachtse lekkage midden in de nacht, omdat uw dak schade heeft opgelopen door bijvoorbeeld een flinke storm, blikseminslag of een heftige hagelbui? Schroom dan niet om ons te bellen. Ook midden in de nacht? Ja hoor, ook midden in de nacht kunt u ons gewoon bereiken voor een spoedreparatie. Wij bieden namelijk een 24-uurs service voor spoedgevallen. Dat betekent dat wij 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar zijn voor plotseling ontstane schade. Dus wij staan ook gewoon in het weekend en midden in de nacht per direct voor u klaar om u van uw lekkage af te helpen.

Wanneer u met ons in zee gaat bent u verzekerd van een service van topkwaliteit. Daken kennen namelijk, door onze ervaring van ruim 35 jaar, geen geheimen meer. Wij vinden voor elk dak een passende oplossing. Wij geven volledige projectgarantie op iedere reparatie die wij uitvoeren.

U kunt rekenen op het beste dakadvies

Door onze ervaring van meer dan 35 jaar krijgt u van ons ook het allerbeste dakadvies. En niet alleen het allerbeste, u kunt ook rekenen op 100% eerlijk advies. Wilt u meer weten over een reparatie of renovatie van uw dak? Wij komen uw dak grondig inspecteren en bespreken met u aan welke oplossingen wij denken. Wilt u meer weten over de verschillende manieren waarop een dak verduurzaamd kan worden? Wij kunnen u er alles over vertellen. Van een groen dak tot een wit dak en van een geïsoleerd dak tot een dak met zonnepanelen, er zijn tal van mogelijkheden wat betreft verduurzamen.

Neem contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend gesprek.

 

https://www.dakmakers.nl/