Bas-Kappers
Image default
Management

Lancaster mba

Hallo en dank u voor uw interesse in het MBA-programma van Lancaster University. Ik ben erg trots op ons MBA-programma en ik ben blij dat ik de hoogtepunten van ons programma met u kan delen.

 

De Lancaster MBA, ons vlaggenschipprogramma, geniet van een rijk erfgoed en een betrokken gemeenschap die meer dan 30 jaar in de maak is. Ons toegewijde MBA-team zorgt ervoor dat het curriculum van ons programma zich voortdurend ontwikkelt, zodat onze afgestudeerden de vaardigheden, kennis en ervaringen verwerven die ze nodig hebben om uit te blinken in hedendaagse zakelijke omgevingen. De Lancaster MBA blijft relevant en levert topprestaties. De opleiding is gebaseerd op onze expertise in strategie, sociale duurzaamheid en verantwoordelijkheid. Theorie wordt gecontextualiseerd aan de hand van echte voorbeelden en praktijkcases, en het leren wordt versterkt door een praktijkgerichte aanpak.

 

Praktijkgericht leren is een integraal onderdeel van de Lancaster MBA en omvat regelmatige bezoeken aan regionale bedrijven, gastcolleges van onze Entrepreneurs and Leaders in Residence, onze alumni en andere bedrijfsleiders, netwerkevenementen voor alumni, bedrijfsadviseringsevenementen in Londen en elders, en onze module International Business in Context.

 

Deze aanpak stelt onze studenten in staat om de ‘juiste’ beslissingen te nemen als zakelijke leiders; beslissingen die de beste resultaten garanderen, die rekening houden met ons milieu, welzijn, kansen, risico’s en nog veel meer. Uiteindelijk krijgen onze studenten de kans om zichzelf uit te dagen, hun mentaliteit te ontwikkelen en zichzelf te transformeren tot de leiders die deze wereld nodig heeft.

 

Onze studenten studeren af met strategisch organisatorisch inzicht en een veerkracht en die hen in staat stelt om te gedijen in turbulente en veranderende situaties. Ze zijn in staat om uitdagingen te overwinnen en kansen te identificeren, vooral in vluchtige, onzekere, complexe en dubbelzinnige omgevingen.

 

Dankzij ons erfgoed en onze internationale gemeenschap hebben we een opwindende en diverse mondiale kijk op de wereld. De Lancaster MBA profiteert van de inschrijving van studenten uit de hele wereld, de samenwerking met onze wereldwijde zakelijke contacten, het netwerken met ons internationale netwerk van bijna 2000 MBA-alumni, en het leren van onze internationale professoren. Onze studenten worden aangemoedigd om de rijke en gevarieerde culturen die ze tijdens het programma ervaren te omarmen, er contact mee te maken en ervan te leren. MBA-studenten van Lancaster University studeren af als mondiaal vloeiende leiders, klaar om organisaties, industrieën en samenlevingen vorm te geven.

 

We hebben grote dingen gepland voor het MBA-programma in 2021. Geleid door de 17 Sustainable Development Goals van de VN, werken we samen met het Pentland Centre en de Work Foundation om sterkere banden tussen het bedrijfsleven en onze lokale gemeenschappen tot stand te brengen via praktische projecten die worden gedreven door het doel om verantwoorde, duurzame en inclusieve resultaten te bereiken. Het MBA-programma zal gevuld zijn met spannende en uitdagende mogelijkheden om meer te leren over het bedrijfsleven, leiderschaps- en organisatorische vaardigheden te ontwikkelen, en het wereldwijde professionele netwerk te ontwikkelen dat de kansen van onze studenten op de arbeidsmarkt zal vergroten.

 

Bedankt voor uw interesse in het Lancaster University MBA-programma. We kijken ernaar uit om u in september 2021 in Lancaster te verwelkomen.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/