Bas-Kappers
Image default
Aanbiedingen

Kussenstest speciaal voor de zwangeren

Kussentest voor zwangeren

Om de beste zwangerschapskussens te ontdekken zijn de beste zwangschapskussen testresultaten gepubliceerd. De kussens zijn getest op comfort, ondersteuning, prijs-kwaliteitverhouding, innovatie en veelzijdigheid. Deze kussens werden gedurende de dag getest op ondersteuning en functionaliteit, maar ook tijdens het slapen. We hebben er een voor elke slaapvoorkeur en elk budget.

Zwangerschapskussens zijn ergonomische kussens die speciaal ontworpen zijn voor gebruik tijdens het tweede en derde trimester van uw zwangerschap om veelvoorkomende slaapproblemen tegen te gaan en pijn en kwalen te verminderen.

Een zachte maar stevige ondersteuning kan echt helpen om overdag de druk van uw heupen, rug en bult te halen en om tijdens het slapen uw nek, ruggengraat en heupen in de juiste positie te houden.

Er zijn er zoveel op de markt, dat het moeilijk kan zijn om te kiezen welke het beste bij u past. Het is een goed idee om eerst na te denken over wat voor resultaat u van een kussen wilt hebben. Heeft u moeite om ’s nachts op uw zij te blijven liggen en rolt u vaak op uw rug? Wilt u iets dat u van de zwangerschap tot na de bevalling kan gebruiken? Denk ook aan het soort materiaal dat u wilt: een ademende ondersteuning van jersey of katoen, of iets knussers? En natuurlijk moet u rekening houden met de kosten.

Behalve de zwangersschap is borstvoeding geven een van de meest lonende en vreugdevolle ervaringen in het leven van een moeder. Het heeft veel voordelen voor zowel baby’s als moeders. Voor baby’s draagt het bij tot de algemene groei en ontwikkeling. Voor moeders vermindert het het risico op borst- en eierstokkanker.

In de eerste maanden kan borstvoeding soms lastig zijn, vooral voor moeders die voor het eerst borstvoeding geven. Er zijn veel borstvoedingsaccessoires verkrijgbaar om het geven van borstvoeding meer ontspannen en comfortabel te maken. Een van de meest gebruikte is het voedingskussen. Het belangrijkste doel van een borstvoedingskussen is om je baby te ondersteunen door hem of haar op te tillen ter hoogte van je borst.

Een voedingskussen is om vele redenen een populair artikel in bed. Voor mensen met rugpijn, schouderpijn, wervelkolom problemen, en algemene lichaamspijn, een lichaam kussen helpt op talloze manieren.

Naast de zwangerschapkussen kunnen zwangeren ook de lichaamskussens gebruiken ter ondersteuning van de optimale houding van de wervelkolom en zorgt ervoor dat u kunt rusten zoals u wilt. Het biedt ondersteuning voor veel voorkomende drukpunten en helpt u om een rustiger nachtrust te krijgen.

Body pillow voor zwangerschap

Vooral zwangere vrouwen vinden dat een body pillow hen helpt om de hele nacht goed door te slapen. De veranderingen in uw lichaam en de schommelende hormonen maken het soms moeilijk om te rusten. Op uw rug slapen is misschien helemaal niet comfortabel, waardoor u zich voortdurend moet verplaatsen om een comfortabele houding te vinden. De meeste zwangere vrouwen slapen het liefst op de zij, maar zonder de juiste ondersteuning kunnen pijntjes en kwaaltjes het gevolg zijn.

Ook voor degenen onder ons die moeilijk kunnen slapen door rug- of gewrichtspijn, zijn lichaamskussens een uitkomst. Dankzij hun langwerpige vorm kunt u uw knieën, rug en nek ondersteunen op een manier die de wervelkolom perfect uitlijnt, waardoor zijslapers gemakkelijk comfort vinden, pijn verminderen en fris en energiek wakker worden.

Naast een veel betere slaapkwaliteit kan het slapen met een body pillow ook andere voordelen hebben, zoals blijkt uit een recente body pillow test review

 1. Verbetert de circulatie
 2. Verhoogt de bloedstroom door de onderste ledematen
 3. Ontlast drukpunten
 4. Ondersteunt heupen en nek
 5. Helpt bij ontspanning
 6. Verlaagt de hartslag
 7. Vermindert stress
 8. Verlicht zwellingen in enkels en knieën
 9. Vermindert snurken en slaapapneu
 10. Minder tijd wakker tijdens de nacht
 11. Valt sneller in slaap
 12. Kan slapeloosheid verlichten

kussenstest