Bas-Kappers
Image default
Dienstverlening

Kewodak is de aangewezen specialist voor dakrenovaties

Heeft u een plat dak dat verzakt , rot of slecht onderhouden is? Dan is de kans groot dat uw dak toe is aan een dakrenovatie. Voor een dakrenovatie aan plat dak kunt u het dakdekkersbedrijf Kewodak inschakelen. Met een bestaan van meer dan 30 jaar haalt u met ons een lading aan ervaring en specialisme in huis, of eigenlijk op uw dak.

Bij een renovatie van een dak wordt niet alleen de buitenkant van het dak vervangen. Andere zaken zijn ook zeer belangrijk, zoals de aanwezige isolatie, de constructie en de afwatering. Of het nu om een renovatie, reparatie, het aanleggen van een geheel nieuw dak of onderhoud gaat, bij Kewodak werken we altijd volgens alle veiligheidsmarges. Het KOMO-procescertificaat, het VCA**-certificaat en het kwaliteitskeurmerk Dakmerk is in ons bezit. Daarnaast zijn wij ook lid van de brancheorganisatie Vebidak. Alle werkzaamheden die wij uitvoeren zijn bij het Dakmerk Waarborgfonds verzekerd. U sluit dus een veilige overeenkomst af met de expert in dakbedekking wanneer u met Kewodak in zee gaat.

Onze contracten bevatten geen kleine lettertjes en zijn overzichtelijk. Ook krijgt u bij ons garantie op de dakbedekking. Deze garantie houdt in dat u zekerheid heeft op onder andere de watervastheid van de dakbedekking, klein dak onderhoud en periodieke inspectie van het dak.  

Overal in het land staan wij voor u klaar

Of u nu een dakdekker in Zoetermeer, Gouda, Hoofddorp, Rotterdam of elders in het land nodig heeft, wij staan voor u klaar. De thuisbasis van Kewodak ligt in Alphen aan den Rijn. Ons gehele team komt hier in de ochtend bijeen om op te starten met een bakje koffie en een praatje met de collega’s. Dan is het tijd om met een goed gevulde bus naar onze klanten te vertrekken. Er wordt door ons team zowel op solo basis als in teamverband gewerkt, afhankelijk van het project.

U komt ons vaak tegen in Zuid-Holland, Noord-Holland, de Randstad en ’t Groene Hart. Maar ook buiten deze gebieden maakt u kans om ons tegen te komen, want waar u ook woont; wij komen naar u toe!

https://www.kewodak.nl/