Bas-Kappers
Image default
Dienstverlening

Je bedrijf verduurzamen? Maak gebruik van de led verlichting van LED Design Holland

Bent u een milieubewuste ondernemer? Staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op uw prioriteitenlijstje? En wilt u tegelijkertijd besparen waar het maar kan? Duurzame kantoorverlichting LED? Led Design Holland weet de ins en outs

Begeleiding van A tot Z

Led Design Holland is een veelzijdige LED specialist. Sommige klanten komen uit de industriële sector, andere uit de detailhandel. Ook Verenigingen van Eigenaren en dienstverlenende organisaties kloppen aan bij Led Design Holland. De werkwijze is professioneel en secuur. Er wordt altijd gestart met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dé mogelijkheid voor u om al uw vragen over led te stellen en te horen wat in uw geval de concrete mogelijkheden zijn. Als u na deze ontmoeting nog steeds enthousiast bent, gaat Led Design Holland aan de slag met een lichtplan. Daarin wordt het complete plaatje geschetst: welke lamp komt waar te hangen, wat zijn de kosten, op welke termijn is de investering in led terugverdiend. Het terugverdienmodel baseert Led Design Holland op de maandelijkse energienota. Het verschil tussen het bedrag dat nu op de rekening staat en het bedrag dat u straks met ledlampen betaalt, wordt vertaald in een percentage. In de meeste gevallen valt dit ruim boven de 50%.

Led verlichting is fiscaal aantrekkelijk

Wat niet iedereen weet is dat led op fiscaal vlak ook een flinke besparing kan opleveren. Firma’s die energie-efficiënte bedrijfsmiddelen inzetten, zoals ledlampen, komen namelijk in aanmerking voor overheidssubsidie. De EIA (Energie-investeringsaftrek) is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken om duurzaam ondernemerschap een boost te geven. Van het totaal geïnvesteerde bedrag mag 45% afgetrokken worden op de fiscale winst. Deze regeling is dus een aanvulling op de gebruikelijke afschrijvingen die u heeft. Hoeveel het u exact oplevert, hangt af van het belastingtarief waarbinnen u valt.

Vacatures bij Led Design Holland

Tot slot wijzen we u op de stage- en baanmogelijkheden bij Led Design Holland. De led-markt groeit en dat betekent voor Led Design Holland steeds meer werk. De vaste kern van het team kan daarom wel wat hulp gebruiken. Heeft u affiniteit met led én met sales? Neem eens een kijkje op de site vanLed Design Holland voor de actuele vacatures. Alvast veel succes met uw sollicitatie!

 

https://www.leddesignholland.nl/