Bas-Kappers
Image default
Dieren

Hondentrimmer in Den Bosch voor een mooie hond

Het is belangrijk dat je hondjes er fris, vrolijk en verzorgd rond lopen, omdat zij voor jou heel veel betekenen laat ze daarom naar de fijne hondentrimmer in den Bosch gaan. Zodra je naar ze kijkt  zie je tevreden gezichten en kwispelende staarten en je krijgt ook nog heel veel liefdevolle likken als sein dat zij tevreden en dankbaar voor je als hun baas zijn. Je dag kan niet stuk zodra je ze ziet. Je kan je geen leven indenken zonder jou honden en de vreugde welke zij jou bezorgen. Jou dag begint en eindigt met de liefde die ze je geven en van jou ontvangen. De verzorging van jou honden is zeer belangrijk.

Onderga behandelingen bij de hondentrimmer in Den Bosch

De hondentrimmer in Den Bosch heeft verschillende behandelingen ten behoeven van jouw geliefde hondjes. De behandelingen zijn het onderhouden van de vacht en knippen en vijlen van de nagels, het schoonmaken van de oren en het schoonmaken van de ogen, het wassen en föhnen. Je kunt verder ook terecht voor het ontwollen en knippen en scheren en het uitdunnen van de vacht. Van de hondentrimmer in Den Bosch krijgt je de juiste en handige informatie en tips, hoe je de vacht van jouw hondje kunt borstelen om klitten te voorkomen.

Maak een afspraak maken bij de hondentrimmer in Den Bosch

Je kunt via de website een afspraak maken, door te klikken op afspraak maken. Je geeft het volgende aan de soort behandeling je graag wenst voor jouw geliefde viervoeter en datum voor de behandeling en het tijdstip waarop je graag wenst langs te komen of laat je contact gegevens achter.Indien je vragen hebt over de behandelingen kun je telefonisch contact opnemen met de hondentrimmer in Den Bosch.