Bas-Kappers
Image default
Beauty en verzorging

Een kappertje pakken in Soest zuid

Het is fijn als je haartjes weer lekker zijn geknipt en je er bij loopt met een fris kapsel. Uiteraard zijn er naast het feit dat je weer een lekker fris kapsel hebt nog meer voordelen aan een kapper in Soest zuid. Het is namelijk erg ontspannend, je maakt een gezellig praatje met de nieuwe kapper in Soest zuid en meestal krijg je een lekker bakkie koffie.

Voordelen

Een bezoek aan de kapper heeft dus vele voordelen. Als je namelijk al voor een aardig lange periode naar dezelfde kapper gaat kan er namelijk ook een band ontstaan. Meestal is er namelijk sprake van koetjes en kalfjes, maar als je elkaar wat langer kent kan je echt goede gesprekken voeren. Daarnaast is een kapper bezoek bij de kapper in Soest zuid gewoon een hoofdmassage. Verder is er meestal ook sprake van leuke tijdschriften bij de kapper in Soest zuid.  Sommige kappers blijken zelfs een glas wijn te schenken in plaats van een kopje koffie of een kopje thee.

Regels

Het is dus erg fijn om als klant even in de watten te worden gelegd, helaas denken de kappers hier soms zelf anders over. Sommige klanten kunnen van idee veranderen en helaas kan dat soms je gehele planning in de war brengen. Meestal geven de klanten vooraf al even aan wat ze precies willen en dat weet jij als kapper in Soest zuid waar je aan toe bent. Sommige klanten zijn zo eigenwijs om zijn of haar haar te gaan verven, terwijl je als kapper in Soest zuid al had aangegeven dat dit geen verstandig idee is. Doordat ze het toch eigenwijs wel hebben gedaan kan het zijn dat hun haar eigenlijk vrijwel verpest is en dat moet jij dan als kapper zien op te lossen. Oftewel het is fijn als klant, maar als kapper valt het soms niet mee.