Bas-Kappers
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van de producten van Ebora!

Als voorloper van de installatietechniek heeft u een leverancier nodig met de nieuwste en beste producten. Dit proces zou enkele weken duren, omdat er veel agenten en bedrijven zouden zijn die vechten voor uw bedrijf. Wij hebben dit tijdrovend proces voor u gedaan en zijn uitgekomen Ebora, de specialist in pneumatiek, appendages en instrumentatie. In het komende artikel worden een aantal producten van hen beschreven.

Appendages

Met appendages is het mogelijk om het leidingsysteem aan te passen, waardoor het systeem helemaal naar jouw wens is. een appendages is een component die de leiding en de machine compleet maken. Als een leiding of machine bijna versleten is, dan denken de meeste dat het tijd is voor een gehele nieuwe leiding of machine, maar met een appendages is dit niet meer het geval. Maar het is dan wel verstandig om er een uit te kiezen die van goede kwaliteit is. Het is namelijk wel de bedoeling dat het component een tijd mee gaat. 

Kijkglas

Hiermee kunt u de aanwezigheid, stroming of het niveau van een medium kunnen zien. Een kijkglastoestel wordt ook wel controletoestel of inspectietoestel genoemd. Dit is een venster in een leiding, ketel, tank of silo waardoor je het medium visueel kunt waarnemen. Ideaal voor wanneer dit erg belangrijk is. Een kijkglas kan ingelast worden. Een inlas kijkglas bestaat over het algemeen uit een RVS of stalen basisflens en dekflens, 2 dichtingen en het glas. De flenzen van het kijkglas worden door middel van bouten op elkaar gemonteerd. 

Druksensor

Met een druksensor meet u eenvoudig de druk van gassen of vloeistoffen. Een druksensor wordt gebruikt als transducer: hij genereert een signaal als functie van de opgelegde druk. Grote drukschommelingen in een leiding worden op die manier herkent. In de praktijk kunnen druksensoren voor alle mediums worden ingezet. 

Meer informatie bij Ebora!

Logischerwijs is dit maar het puntje van de ijsberg aan informatie over deze producten. De specialisten bij Ebora kunnen u alles vertellen over deze producten en de werking ervan. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website!

 

https://ebora.nl/