Bas-Kappers
Image default
Beauty en verzorging

De opleiding tot kapper helpt je jouw droom waarmaken

Wil je altijd al een kapper worden? Dan is de opleiding tot kapper wel een perfecte manier om hier de eerste stap in te gaan zetten. Je moet toch ergens beginne en het beginnen met een opleiding tot kapper is een ideale manier om dit te gaan doen, omdat je op die manier ook daadwerkelijk aan een doel gaat werken. Je gaat de stap zetten en dat is natuurlijk onwijs spannend, maar daar word je door de experts in begeleidt. In 190 maanden tijd worden jou alle kneepjes van het vak geleerd en kan jij aan de slag als een volwaardig geleerde kapper. Je leert tijdens de opleiding tot kapper hoe je moet knippen, wassen, masseren, föhnen, kleuringen uitvoeren, highlights, kleurspoelingen en het inzetten van een uitgroei. Het knippen wordt geleerd voor zowel mannen als vrouwen, zodat je hier het onderscheidt in weet, dit is nogal een andere manier van knippen. 

Kappersvak

Je bent bij deze kappersopleiding aan het juiste adres voor iedere droom die je hebt met betrekking tot het kappersvak. Het is een zeer interessant werkveld om werkzaam in te zijn en tijdens de opleiding tot kapper krijg je hier alles van mee. Je kunt in het vak je creativiteit helemaal uiten en je werkt iedere dag werkt met verschillende mensen, waardoor je baan nooit hetzelfde is. Je hebt iedere dag weer een andere dag en dat maakt het ook een stuk leuker dan een eentonig beroep te beoefenen. 

Kennis en sociale vaardigheden

Wanneer je een opleiding tot kapper doet krijg je kennis van het vak, maar wordt er ook kennis gemaakt met de vaardigheden die je moet hebben voor het contacteren met klanten. In dit vak is het contact dat je met de klanten hebt onwijs belangrijk en daar word je tijdens de opleiding tot kapper ook voor klaargestoomd.