Bas-Kappers
Image default
Dienstverlening

De Naambordensite, dé online shop om een naambord te kopen

Wil je een naambord kopen maar zie je door de bomen het bos niet meer? Online zijn er ontzettend veel aanbieders waar je een naambord kunt kopen. Maar de online shop die er toch wel met kop en schouders bovenuit steekt is De Naambordensite. Deze online winkel heeft een enorm scala aan naamborden. Klein, groot, vierkant, rechthoekig, rond, goedkoop, het naambord dat aan al jouw wensen voldoet is hier zeker verkrijgbaar.

De Naambordensite bestaat inmiddels al tientallen jaren. In al die tijd is er een mooie collectie aan allerlei soorten en type naamborden opgebouwd. Want bij De Naambordensite is de klant koning, dus ze staan ervoor dat iedere klant zijn of haar perfecte naambord kan bestellen. De service bij dit bedrijf is zeer goed. Wanneer je er tijdens het bestelproces niet helemaal uitkomt kan je hun hulp inschakelen. De medewerkers zitten op alle dagen, behalve op zondag, voor je klaar om je verder te helpen. Op maandag tot en met donderdag zijn ze van 10.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 18.00 telefonisch bereikbaar. Op vrijdag kan je tussen 10.00 en 18.00 bellen en op zaterdag is er van 10.00 en 17.00 telefonisch contact mogelijk.

De Naambordensite verzend bijna alle naamborden kosteloos naar je toe. Bij enkele naamborden, zoals een groot en zwaar uithangbord, wordt een kleine bijdrage voor verzending gevraagd. Woon je in de buurt van Heemskerk? Dan kan je er ook voor kiezen om je naambord zelf op te komen halen. Het bedrijf is gevestigd op Walenburg 30.

RVS naambord, niet voor niets zeer populair

Een populair naambord dat we nog even apart toelichten is het RVS naambord. Het RVS naambord heeft zijn populariteit vooral te danken aan het feit dat dit bord niet zal roesten. Zoals waarschijnlijk bekend staat RVS voor Roest Vrij Staal. Nadat je een RVS naambord hebt opgehangen heb je er geen omkijken meer naar.

Vanzelfsprekend heeft De Naambordensite een ruime keuze in RVS naamborden. Van kleine bordjes voor op de brievenbus tot grote naamborden waarbij voldoende ruimte is voor alle namen van gezinsleden.  

Laat je verassen in de online naambordenshop en vind een prachtig en persoonlijk naambord.

https://www.denaambordensite.nl/