Bas-Kappers
Image default
Tuin en buitenleven

De kernwerkzaamheden van Egalisee Bestratingen in Breda voor u op een rij

Veelzijdigheid, professionaliteit, stiptheid en vriendelijkheid: u kunt er 100% op rekenen als u Egalisee Bestratingen inschakelt. Deze veelzijdige firma blinkt uit in tuinaanleg Breda. We lichten de twee hoofdambachtelijkheden toe waarvoor u Egalisee kunt inhuren. 

(Sier)bestrating

Het ontwerpen en aanleggen van een oprit, tuinpad en terras is dagelijks werk voor de mannen van Egalisee. Anton Baremans en Bas Beekers gebruiken de meest uiteenlopende tegels voor dit soort sierbestrating. We noemen een paar belangrijke. Duurzaam hardsteen is ongevoelig voor krassen. Oersterk zijn keramische tuin- / terrastegels met hun natuurlijke uitstraling. Schellevis betontegels zijn al jaren populair. Betontegels zijn overigens ook in de kleur zwart leverbaar. Grote betonstenen zien er strak en netjes uit én ze zijn goed betaalbaar. Tot half-verhardingen worden gerekend: boomschors, grint en houtsnippers. Dit materiaal is geschikt voor opritten, tuinpaden en bijvoorbeeld ook jeu de boules banen. Kinderkopjes, tot slot, geven een speels effect en zorgen voor een vleugje nostalgie.

Tuinaanleg, boomkappen, snoeien et cetera

Een compleet nieuwe zit-plek in de tuin. Een overkapping voor de fietsen. Een tuinhuis waar u het buitenmeubilair in kunt opbergen tot de eerste zonnestralen weer verschijnen. Een gazon van gras of kunstgras. Een hout betonschutting. Een vijver. Egalisee kan het allemaal voor u regelen! Als u de tuin wilt opknappen, maar eigenlijk niet zo goed weet hoe en wat kan het Egalisee-team een ontwerp voor u maken. Voor de benodigde machines, gereedschappen en materialen wordt gezorgd. Vooraf krijgt u een duidelijke indicatie van het totale kostenplaatje, zodat u op financieel vlak niet voor verassingen komt te staan.

Voor een inkijkje wat betreft de verschillende projecten van Egalisee Bestratingen klikt u op ‘portfolio’ op www. egaliseebestratingen.nl. U krijgt zo een goede indruk van wat er allemaal mogelijk is in, op, rond en bij uw tuin. Contact leggen met Egalisee Bestratingen kan telefonisch en via mail: +31 (0) 6 3893 2453 (Bas Beekers), +31 (0) 6 5365 0609 (Anton Baremans), info@ egaliseebestratingen.nl.

https://www.egaliseebestratingen.nl/