Bas-Kappers
Image default
Telefonie

De hondentrimsalon in den Bosch laat u hond weer stralen

Bij de beste hondentrimsalon in den Bosch bent u aan het juiste adres als het aankomt op de verzorging van uw hond. Deze trimsalon voor honden is gevestigd in den Bosch en doet er alles aan u hond weet te laten stralen. Met de meest zorgvuldige behandeling helemaal afgestemd op het ras van uw hond. Ons personeel heeft erg veel liefde voor honden en kan dan ook met elke hond overweg. Honden gaan vaak niet graag naar een hondentrimsalon, maar wij verzekeren u dat de hondentrimsalon in den Bosch. Ervoor kan zorgen dat een hond dit helemaal niet erg vind, en sterker nog gewoon weer met plezier naar school gaat.

Een echte dierenvriend

Bij onze hondentrimsalon in den Bosch zijn we erg goed voor honden en dat is ook iets wat we erg belangrijk vinden. En zullen elke hond zo goed mogelijk behandelen, en gaan met liefde te werkt. Ze worden de honden altijd eerst gewassen met een goede shampoo, wanneer ze zullen worden getrimd. We kennen elk ras en weten dus ook vaak hoe we moeten omgaan met het gedrag van elk type hond. En weten dus ook goed hoe we deze in onze hondentrimsalon in Den Bosch moeten behandelen. 

Hoe werken we

We kijken in de hondentrimsalon in  den Bosch altijd naar het type hond. Iedere hond is anders en het verschilt per ras hoe deze moet worden geknipt. Sommige worden geplukt en ander geknipt. Dit maakt voor ons niks uit wij kunnen alles, en zullen de hond altijd zo behandelen dat alles naar wens is. En uiteraard wordt de hond tijdens de behandeling verwend met een snoepje, om ze zo net wat meer op hun gemak te stellen. U kunt de hond gewoon bij ons brengen en later weer ophalen als we klaar zijn, en hij of zij er weer mooi uitziet.