Bas-Kappers
Image default
Beauty en verzorging

Breid je salon uit met de microblading training in Utrecht

Met de behandelingen van microblading kan je ervoor zorgen dat je heel mooie en strakke wenkbrauwen krijgt. Als je zelf een salon hebt wil je als styliste natuurlijk meer dingen toevoegen aan het aanbod, zodat iedereen en al jouw bestaande klanten niet naar de concurrent hoeven te lopen wanneer ze een behandeling willen die jij niet aanbiedt. Om jezelf steeds meer een beetje uit te breiden kan je bijvoorbeeld kiezen voor een leerzame microblading training in Utrecht. Hier wordt alles geleerd omtrent deze behandelingen en kan je jezelf over een tijdje ook een expert op dit gebied noemen. Sinds het jaar 2018 is dit bedrijf gestart met het geven van diverse trainingen. Zelf heeft men daar al veel ervaring in het vak en dat brengen ze graag aan je over. 

Leren

Iedereen kan het leren, maar je hebt er wel de juiste motivatie voor nodig. De microblading training in Utrecht wordt gegeven door twee professionals die jaren aan ervaring hebben en veel inzichten hebben gekregen in diverse vormen van het aanpakken van de wenkbrauwen. Je kunt deze natuurlijk epileren of op een andere manier verwijderen, maar door middel van microblading pak je de kern echt aan en heb je hier langer plezier van. Je kunt niet zomaar deze behandelingen uitvoeren, daar is wel het een en ander voor nodig. Wat je daarvoor nodig hebt leer je tijdens de microblading training in Utrecht. 

Herhalen

De microblading training in Utrecht duurt zo’n twee dagen en na 6 weken kom je nog een keer terug voor een herhaling. Hier kan je dan nog wat vragen stellen en zaken die je bent vergeten nogmaals oefenen. Zo kan je jezelf een echte expert noemen en kan je dit ook gaan toevoegen aan het aanbod in je salon. Je kunt altijd online nog vragen blijven stellen wanneer je de microblading training in Utrecht hebt gevolgd.