Bas-Kappers
Image default
Cadeau

Beginners tips voor het kiezen van armbanden

Polsen zijn het dunste deel van ons lichaam dat we kunnen versieren. Het wordt dus onze verantwoordelijkheid om het positieve te accentueren. Aangezien vrouwen ook zeer expressief zijn, worden polsen en handen ook wel de ‘expressieve zone’ van hun lichaam genoemd. Ze zijn zichtbaar als ze praten en zich uitdrukken. Polsbandjes zijn niet alleen zichtbaar voor onszelf, maar zijn ook een geweldig accessoire dat een echte impact kan maken op onze outfit.

Toch blijven armbanden een van de mooie en tijdloze accessoires van een vrouw. Ze voegen een perfecte balans van klasse en glamour toe aan je look.

Hier zijn enkele tips en trucs waarmee je rekening moet houden bij het combineren van een armband.

 

Houdt rekening met de setting

Denk altijd na over de gelegenheid en de omgeving voordat je een armband kiest om te dragen. Als je hem naar je werk of kantoor draagt, draag dan geen grote en bungelende armbanden die veel lawaai maken en je werk verstoren. Je wilt jezelf niet afleiden.

De armband die je naar je werk draagt moet stijlvol en sober zijn en moet spreken voor je persoonlijkheid. Hou het bij een neutrale armband als je een stijlvolle outfit draagt en vice versa.

Ook als je op een etentje bent, een afspraakje hebt of met je vrienden op stap bent, schuw dan niet om een statement armband te dragen die je outfit de gewenste glans geeft.

 

Mix en match

Een voor altijd toepasbare techniek, maar hier is het doel niet om je armen met veel armbanden te overladen. Als je het klassiek en elegant wilt houden, is een enkele armband aan een arm genoeg om de look af te maken. Als je echter wilt experimenteren, draag dan een paar armbanden met verschillende kleuren, patronen, of breedtes. Meerdere armbanden met het juiste type outfit kan er ook goed uitzien. Bekijk hier het assortiment van herenarmband.nl

 

Minder is meer

Zoals al eerder gezegd, overdrijf niet met een accessoire. Hou het bij minder. Een paar armbanden stapelen is ok, maar er is een verschil tussen mooi gestapelde armbanden en overladen.