Bas-Kappers
Image default
Beauty en verzorging

Weg met de dode huidcellen

Bij onze salon in Nijmegen kunt u terecht voor een microdermabrasie behandeling. Wil je snel mooi en zichtbaar resultaat? Dan is microdermabrasie echt wat voor u. Met behulp van een apparaat worden alle dode huidcellen van uw gezicht afgehaald. Na één behandeling zal er al verbetering plaatsvinden, maar na meerdere behandelingen wordt het alleen nog maar mooier! Onze microdermabrasie behandeling in Nijmegen is volledig pijnloos en is niet schadelijk voor de huid. Er zitten dus alleen maar voordelen aan. Deze behandeling kan op alle leeftijden worden uitgevoerd, maar wordt aangeraden niet te doen als je nog erg jong bent.

Een verbeterde huid binnen acht behandelingen

Microdermabrasie gaat rimpels en andere ouderdomsverschijnselen tegen. Ook helpt bij acne, zonneschade en pigmentvlekken. Ten slotte helpt het om je huid gladder en zachter te maken. Het verkleint namelijk je poriën en maakt je huid zuiver. Na maximaal acht behandelingen is er geen verbetering meer te behalen en is je huid mooier dan ooit! Het aantal benodigde microdermabrasie behandelingen is echter wel per persoon verschillend. Hoeveel behandelingen je nodig hebt hangt bijvoorbeeld af van of je rookt, hoeveel acne je hebt en hoe vaak je verbrand bent geweest. Wij hebben genoeg ervaring om in te schatten na hoeveel behandelingen je klaar bent. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan.

Een gewenst resultaat na de behandeling

Je hoeft niet te schrikken als je huid erg rood is na een behandeling. Dit komt doordat je doorbloeding goed gestimuleerd wordt. Als het goed is doet het geen pijn en trekt deze rode kleur vanzelf weer weg. Binnen een dag heb je een prachtige huid! Tijdens de behandeling worden er namelijk kristallen op de huid gespoten. Ook dit doet totaal geen pijn en helpt bij het leveren van een gewenst resultaat. Wij bevelen je graag producten aan die je thuis kunt gebruiken om het resultaat in stand te houden. Hopelijk zien we je snel voor een microdermabrasie behandeling in onze prachtige salon in Nijmegen!

 

Gerelateerde artikelen

Goede acupunctuur in Etten Leur gezocht?

Ga voor een mooi kapsel met hair extensions Arnhem

Laat je haar knippen bij een herenkapper in Arnhem