30 apr
2018

Kunstgras kopen waar u lekker met uw blote voeten overheen kunt lopen

Category:SportTag: , :

Kunstgrasgigant biedt scherpe prijzen op vrijwel alle soorten kunstgras. Kies voor een soort die lekker aanvoelt aan de blote voetjes! Hierbij is het mogelijk om de matten te leveren met een brandwerend certificaat. Op dit moment hebben we bij Kunstgrasgigant drie soorten in het assortiment, variërend van kort tot wat meer lengte. De meeste soorten kunstgras bij Kunstgrasgigant hebben 10 jaar garantie. Dit houdt in dat u altijd gegarandeerd groen gras heeft en uw vezels niet loslaten. Is dit wel het geval dan hoort een specialist dit direct op te lossen.

Als u kunstgras wilt moet u op een aantal zaken letten

Het kopen van kunstgras is toch niet zo moeilijk? Het is gras! Nou, u heeft behoorlijk wat te kiezen als u hiervoor naar een expert gaat. Laat u informeren bij Kunstgrasgigant.nl. Let er bij het kopen van kunstgras op hoe het product aanvoelt. Een aantal soorten kunstgras is heel ruw en kort, deze is bestemd voor veelvuldig en actief gebruik. Er is ook kunstgras wat zacht en comfortabel is. Deze grasmat is perfect voor in uw tuin en om met blote voeten op te lopen. Als laatste is het verstandig om bij het kopen van kunstgras in de gaten te houden of het waterdoorlatend is. Dit zorgt er namelijk voor dat het na bijvoorbeeld een regenbui, snel weer droogt.

Welk kunstgras moet u kopen?

Om die vraag te beantwoorden is het goed om te weten waar u het voor wilt gebruiken. Is het voor de tuin? Voor in een (kinder)kamer? Of voor op het balkon? Bij een van de locaties van Kunstgrasgigant helpen we u hier graag bij. Allereerst kijken we waar u het gras voor wilt gebruiken. Wordt er actief op gespeeld, dan is sportgras de beste keus. Dit kunstgras koopt voor bijvoorbeeld voor sportveldjes, schoolpleinen of speeltuinen. Is het gras voor in uw achtertuin of balkon, dan zijn er andere eisen waar u op moet letten. Maakt het gras levensecht met bruine sprietjes en verschillende hoogtes in de mat. Op die manier is het bijna niet van echt te onderscheiden!