7 aug
2018

Het elektronisch consult is ideaal bij de huisarts in Eindhoven

Category:GezondheidTag: :

Het is heel eenvoudig om alles via internet te regelen. Zo is het zelfs bij uw huisarts in Eindhoven mogelijk om online contact te hebben. Bij Huisartsenpraktijk Keunen neemt u gemakkelijk contact op voor een elektronisch consult. Heeft u een vraag aan uw huisarts of praktijkbegeleider? En denkt u dat het niet nodig is om een afspraak te maken, maar wilt u wel graag even contact met de huisarts in Eindhoven? Dan stelt u deze vraag gemakkelijk via het elektronische formulier. U ontvangt dan binnen twee werkdagen een antwoord op uw vraag. Is het nodig, dan neemt de huisarts of praktijkbegeleider telefonisch contact met u op.

Breed pakket aan eerstelijns zorg bij huisarts in Eindhoven

Bent u net verhuisd en op zoek naar een nieuwe huisarts in de omgeving van Eindhoven? Dan wilt u wel zeker zijn dat u zich aanmeldt bij een praktijk die eerstelijns zorg aanbiedt. Bij Huisartsenpraktijk Keunen kunt u terecht voor een breed aanbod van zorg op het gebied van kleine ingrepen en advies. Zo voert de huisarts in Eindhoven kleine chirurgische ingrepen uit. U kunt ook langskomen op het wrattenspreekuur of het spreekuur voor de risicogroep hart- en vaatziekten en chronische longziekten. Daarnaast wordt vaatonderzoek in de benen uitgevoerd en kunt u hulp krijgen bij het stoppen met roken. U profiteert daarbij van ruime openingstijden. Kies dus eerste-lijns zorg door Huisartsenpraktijk Keunen.

Meld u online aan als nieuwe cliënt bij de huisarts in Eindhoven

U bent onlangs verhuisd naar Eindhoven of in de omgeving en daarom op zoek naar een nieuwe huisarts in de buurt. Het kan goed zijn dat u daar eigenlijk geen tijd voor heeft. Dan is het goed om te weten dat u zich bij een gespecialiseerd praktijk als Huisartsenpraktijk Keunen gewoon online kunt aanmelden als nieuwe cliënt. U vult dan gemakkelijk een online formulier in met persoonlijke gegevens. Denk bijvoorbeeld aan praktische gegevens als uw naam, geboortedatum en adres, maar ook aan de naam van uw verzekeraar en de naam van uw huidige huisarts. Heeft u het formulier ingevuld? Dan neemt de huisarts in Eindhoven zo snel mogelijk contact met u op.