30 okt
2018

Een barber in Breda met persoonlijke aandacht voor jouw haar

Je wilt natuurlijk het beste voor jouw haar, dat is begrijpelijk. In Breda zijn er vele kappers te vinden. Hoe maak je nu de keuze voor de juiste barber in Breda? Kom dan eens langs bij Hier en Dhaar en maak kennis met de jarenlange ervaring en de persoonlijke benadering. In deze kapsalon staat persoonlijke aandacht voor jouw haar centraal. Iedereen gaat hier met een glimlach de deur uit. Jong en oud, man en vrouw, voor iedereen brengen zij het haar in een prachtig model. Laat je verwennen in de kapsalon van Hier en Dhaar en stap met een prachtige coupe de deur uit.

Vertel jouw persoonlijke wensen aan de barber in Breda

Bij Hier en Dhaar, een barber in Breda, staan jouw persoonlijke wensen centraal. Vertel hoe jij je haar het liefste ziet en vervolgens gaat de kapper aan de slag. In deze kapsalon komen creatieve en eigenzinnige ideeën tot leven. Naast een prachtige coupe, wil deze barber in Breda ook een beleving meegeven aan de klant. De persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat klanten altijd tevreden en met een mooi kapsel de kapsalon in Breda verlaten. Daarnaast wordt jouw haar behandeld met exclusieve milieuvriendelijke producten, wat het haar zeker ten goede komt. Laat je verrassen door de ideeën van de barber in Breda en kies ervoor om online een afspraak te maken.

Meer dan alleen een barber in Breda

Weet je niet precies welk kapsel het beste bij jou past? Dat weet de barber in Breda zeker! Hier en Dhaar hecht veel belang aan creativiteit. Dit uit zich in de geknipte creaties. Maar dat is niet het enige. Deze barber in Breda werkt ook samen met diverse kunstenaars, waarvoor zij de ruimte beschikbaar stellen. Ook vinden er in deze kapsalon regelmatig evenementen plaats. Op deze dagen wordt er dan een podium geboden aan opkomende artiesten. Hier en Dhaar is dus een stuk meer dan alleen een barber in Breda. Voor een mooie coupe, maar ook voor andere zaken, kom je langs bij deze kapsalon.