Bas-kappers
18 sep
2018

Aan alles is gedacht bij in dit particulier verpleeghuis

U wilt toch ook van een zorgeloze oude dag genieten? Dat kan in het all-in particulier verpleeghuis van Compartijn. In dit particulier verpleeghuis wordt u volledig ontzorgd op het gebied van financiën, zorg en onderhoud. U betaalt bij deze specialist in particuliere ouderenzorg enkel zelf uw zorgpremie en eigen bijdragen. De medewerkers van het particulier verpleeghuis zorgen ervoor dat alle andere financiële zaken voor u uit handen genomen worden. De prijs die u aan Compartijn betaalt, bevat het wonen, televisie en internet, gemeentelijke belastingen, de diensten van de klusjesman en eten en drinken voor u en uw gasten.

Een particulier verpleeghuis met aandacht voor familie, eten en goede zorg

Wanneer u wat meer hulp en zorg nodig heeft, is het fijn dat u in een vertrouwde omgeving woont. Gelukkig zijn er verzorgingshuizen verspreid door heel Nederland. Compartijn biedt zo’n vertrouwde omgeving en goede zorg. Zo geniet u van heerlijk eten en drinken, mag familie altijd langskomen en krijgt u elke dag de beste zorg. En wist u dat een combinatie van wonen en zorg in een particulier woonzorgcentrum van Compartijn niet veel duurder hoeft te zijn dan het wonen in een traditioneel verpleeghuis? Op de website van deze organisatie leest u waarom. Het wonen in een particulier verpleeghuis heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Daar wilt u toch ook van genieten?

Particuliere ouderenzorg in een gezellig verpleeghuis bij u in de buurt

Wilt u van een prettige oude dag genieten en ook de juiste zorg ontvangen? Ga dan wonen in een particulier verpleeghuis bij u in de buurt. Met meer dan tien verschillende complexen is er altijd wel eentje dichtbij. Zo vindt u ze bijvoorbeeld in Tilburg, Enschede, Den Haag en Ede. Een goede particuliere ouderenzorg staat bij Compartijn hoog in het vaandel. Zo zit er 24 uur per dag en 7 dagen per week iemand voor u klaar als u zorg nodig heeft, wordt het huishouden voor u gedaan en krijgt u elke dag het lekkerste eten en drinken in het particulier verpleeghuis.